O meni

Kao što se već iz uvodne rečenice s početne stranice može uočiti rekao bih za sebe da sam osoba s raznim interesima i cilj mi je uvijek baviti se onime što me najviše ispunjuje, te na tom putu zabaviti ljude, inspirirati ih i motivirati  da postanu najbolje verzije sebe. Radim kao imitator – satiričar, nastupam honorarno po raznim eventima te nastupam sa svoja 3 satirična imitatorska showa “Bok (i) Hrvati” (u kojem imitiram 30 poznatih ličnosti te ih povezujem u jednu priču isprepletenu humorom i dubokim porukama)  “Koronike iz Hrvatske” (u kojem se iz perspektiva 30 poznatih ličnosti na zabavan i satiričan način osvrćem na sve ono što je korona virus donio odnosno odnio sa sobom te ubacujem, a najnoviji show s kojim nastupa zove se “Imitatorski show by Danko Ažić – stand up satira” (u kojem se iz perspektiva 40 poznatih osoba na zabavan način osvrćem na razne aktualne teme koje nas muče zadnjih godina – od novonormalnog do raznih poskupljenja, AI (umjetne inteligencije) i društveno-političke neinteligencije – sve navedene teme obrađene su kroz parodiju, satiru, imitacije i improvizaciju.

Od 3.mj. 2018. godine nastupam (uz pauzu od 2 godine zbog korona mjera) u Jazz & Cabaret clubu Kontesa (Zagreb) s točkom imitacija u sklopu cabareta. Surađivao sam podosta i s kazalištem Renea Bitorajca i Branka Đurića “Luda kuća” gdje sam često nastupao u sklopu “Ludog petka” te sam upravo tamo imao i premijeru predstave Bok (i) Hrvati. Nastupao sam i po raznim festivalima, proglašenjima najboljih sportaša i sličnim manifestacijama te sam surađivao i s Tarikom Filipovićem na raznim projektima.

Od 4.mjeseca 2021. godine surađujem s RTL-om te za RTL-ov portal net.hr radim razne satirične videe: sinkronizacije, rap imitacije, skečeve, prank call videe, itd. Serijal na net.hr-u zove se „Satiranje by Danko Ažić“.

Početkom 2023. nastavljam suradnju s RTL-om te za najgledaniju TV emisiju “Stanje nacije” koju vodi Zoran Šprajc snimam razne satirične videe na aktualne teme, a paralelno (po dogovoru) snimam satirične videe za portal 24sata.

Također radim kao MC, odnosno voditelj raznih manifestacija, copywriter i creative manager, glumac (glumio sam u interaktivnom kazalištu i u brojnim skečevima i reklamama koje sam do sada snimio). Po struci sam prvostupnik pedagogije, radio sam i kao radijski voditelj, surađivao sam s brojnim YouTube kanalima, TV kućama, radio sam kao suradnik za NewsBar te snimam razne sponzorske videe za društvene mreže u obliku skeča, imitacija, rap imitacija, sinkronizacija, itd.

youtube logo
facebook logo
instagram logo
tik-tok logo

0 mil. +
pregleda

nastupi logo

+
nastupa

imitacije logo

+
imitacija poznatih osoba