Bok (i) Hrvati

Bok (i) Hrvati

Bok (i) Hrvati je satirični imitatorski show u kojemu imitator Danko Ažić utjelovljuje preko 30 poznatih ličnosti i povezuje ih u jednu priču isprepletenu humorom i dubokim porukama.

Zašto Hrvati napuštaju jednu od najljepših zemalja svijeta? Možemo samo pretpostaviti, a hoće li se taj trend i nastaviti…? Pitaj Boga…Upravo glavni akteri ovog showa u kojemu je tabu nepoznanica, imaju mogućnost razgovora s „višom silom“ koja ih prosvjetljuje i nudi odgovore na razna pitanja. Inspirirani novim spoznajama, poznati Hrvati imaju potrebu podijeliti istinu građanima RH ne bi li ih osvijestili te ih pritom možda na taj način potakli da ostanu u Hrvatskoj.

Poznati Hrvati koji su imali čast postići iznenadno prosvjetljenje za potrebe showa su Zdravko Mamić, Mišo Kovač, Massimo Savić, Božo Petrov, Tomislav Karamarko, Andrej Plenković, Milan Bandić, kardinal Bozanić, Luka Modrić i Ćiro Blažević.

Navedenim akterima pridružit će se sporednije uloge, ali ne i manje poznate ličnosti kao što su: Ivan Pernar, Ivica Todorić, Donald Trump, Željka Markić, Rojs, Damir Krstičević, Stephan Macchi, Stoka, Arnold Schwarzenegger, Tihomir Orešković , Josipa Lisac, De Niro, Eros Ramazzoti, Sylvester Stallone, Clint Eastwood, Rodney (Mućke) i mnogi drugi.

Kako bi to izgledalo kada bi nam vodeći političari u zemlji dijelili i primijenjivali mišljenje i volju naroda? Što je potrebno učiniti da nam svima bude bolje? Dođite na predstavu Bok (i) Hrvati i pogledajte što vam imaju za reći poznate ličnosti u malo drugačijem izdanju nego što ste na njih navikli.

Ono što od showa možete očekivati su sljedeće oprečnosti: Površno, ali duboko. Zabavno, ali inspirativno. Neozbiljno, ali ozbiljno. Lažno, ali istinito.

Uglavnom, očekujte sve…I ništa.

Vidimo se! Bok (i) Hrvati.

Trajanje predstave: cca 1h i 30min

Svi nastupi
Kalendar nastupa